Online elsősegély tanfolyamok

1. Regisztráció

Elsőként regisztrálni a szükséges az oldalra. A jobb felső sarkoban találja a Regisztráció gombot. Töltse ki a szükséges adatokat. A személyes adatok a kurzus elvégzését igazoló tanúsítvány kiállításához szükséges.

A regisztrációt követően egy megerősítő e-mailt kap a megadott e-mailcímre, az e-mailben szereplő linkre kattintva aktiválja regisztrációját.

 

2. Kurzus megkezdése

A regisztráció aktiválását követően kattintson a megfelelő kurzusra.

a) Ha a kurzus INGYENES a Kurzus "megvásárlására" gombra kattintva a kurzus azonnal megkezdhető.

b) Ha a kurzus FIZETŐS a Kurzus megvásárlására gombra kattintva adhatja meg a számlázási adatokat. Ezt követően a rendszer automatikusan kiállítja a díjbekérőt, amelyet a szamlazz.hu rendszerén keresztül küldünk ki a megadott e-mailcímre. A befizetésre kattintva a dejbíkérőt azonnal kiegyenlítheti bankkártyás fizetéssel vagy Simple fizetéssel. Ezen esetekben a fizetést követően a kurzus azonnal aktiválódik, erről e-mailben kapja az értesítést. Amennyiben önálló, banki átutalást választ a kurzus aktiválása emberi beavatkozást vesz igénybe, ilyenkor a kurzus aktiválása 1-2 munkanap.

c) Ha Ön valamelyik szerződött partnerünkön (autós iskola, felnőttképzési intézet, OKJ-s képzés, egyetemi hallgató) keresztül végzi a tanfolyamot a Kurzus megvásárlására kattintve adja meg a képzőintézet által, e-mailben elküldött kuponszámot! Ezt követően a kurzus azonnal megkezdhető, erről e-mail üzenetet is kap.

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan kapom meg a tanúsítványt?

A kurzus befejezését követően az adott kurzusra kattintva megjelenik a tanúsítvány igénylése gomb. Erre kattintva azonnal megkapja e-mailben a kurzus elvégzését igazoló tanúsítványt pdf formátumban.

 

Milyen nyelven álltják ki a tanúsítványt?

A tanúsítvány igénylését követően minden esetben két pdf dokumentumot kap, az egyik magyar, a másik angol nyelvű.

 

Az ingyenes képzésekről is kapok tanúsítványt?

Igen.

 

A közúti elsősegély kurzust elfogadják a vizsgán?

A közúti elsősegély vizsgához nem szükséges tanfolyamot végezni, így annak igazolása sem szükséges. Az e-learninges képzés alkalmas arra, hogy elsajátítsa a követelményeket.

 

A munkahelyi kurzust elfogadják-e az ellenőrzés során?

Igen, minden esetben. A jogszabálynak megfelelő képzés.

 

A munkahelyi képzést elfogadják-e külföldön?

Az angol nyelvű igazolást igen, amennyiben ettől eltérő igazolás szükséges van lehetőség nemzetközi plasztikkártya (Emergency first response) kiállítására. Ez plusz költséggel jár és akár 60 nap ügyintézéssel. Az ideiglenes, papírkártyát azonban azonnal ki tudjuk állítani.