1. Regisztráció

Elsőként regisztrálni a szükséges az oldalra. A jobb felső sarkoban találja a Regisztráció gombot. Töltse ki a szükséges adatokat. A személyes adatok a kurzus elvégzését igazoló tanúsítvány kiállításához szükséges.

A regisztrációt követően egy megerősítő e-mailt kap a megadott e-mail címre, az e-mailben szereplő linkre kattintva aktiválja regisztrációját.

 

2. Kurzus megkezdése

A regisztráció aktiválását követően kattintson a megfelelő kurzusra.

a) Ha a kurzus INGYENES a Kurzus "megvásárlására" gombra kattintva a kurzus azonnal megkezdhető.

b) Ha a kurzus FIZETŐS a Kurzus megvásárlására gombra kattintva adhatja meg a számlázási adatokat. Ezt követően a rendszer automatikusan kiállítja a díjbekérőt, amelyet a szamlazz.hu rendszerén keresztül küldünk ki a megadott e-mailcímre. A befizetésre kattintva a dejbíkérőt azonnal kiegyenlítheti bankkártyás fizetéssel vagy Simple fizetéssel. Ezen esetekben a fizetést követően a kurzus azonnal aktiválódik, erről e-mailben kapja az értesítést. Amennyiben önálló, banki átutalást választ a kurzus aktiválása emberi beavatkozást vesz igénybe, ilyenkor a kurzus aktiválása 1-2 munkanap.

c) Ha Ön valamelyik szerződött partnerünkön (autós iskola, felnőttképzési intézet, OKJ-s képzés, egyetemi hallgató) keresztül végzi a tanfolyamot a Kurzus megvásárlására kattintve adja meg a képzőintézet által, e-mailben elküldött kuponszámot! Ezt követően a kurzus azonnal megkezdhető, erről e-mail üzenetet is kap.

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan kapom meg a tanúsítványt?

A kurzus befejezését követően az adott kurzusra kattintva megjelenik a tanúsítvány igénylése gomb. Erre kattintva azonnal megkapja e-mailben a kurzus elvégzését igazoló tanúsítványt pdf formátumban.

 

Milyen nyelven álltják ki a tanúsítványt?

A tanúsítvány igénylését követően minden esetben két pdf dokumentumot kap, az egyik magyar, a másik angol nyelvű.

 

Az ingyenes képzésekről is kapok tanúsítványt?

Igen, de térítés ellenében.

 

A közúti elsősegély kurzust elfogadják a vizsgán?

A közúti elsősegély vizsgához nem szükséges tanfolyamot végezni, így annak igazolása sem szükséges. Az e-learninges képzés alkalmas arra, hogy elsajátítsa a követelményeket.

 

A munkahelyi kurzust elfogadják-e az ellenőrzés során?

Igen, minden esetben. A jogszabálynak megfelelő képzés.

 

A munkahelyi képzést elfogadják-e külföldön?

Az angol nyelvű igazolást igen.

 

Csoportos képzés

10 fő feletti munkavállaló esetén kérje egyedi ajánlatunkat info@elsosegely.hu

 

Hogyan tudok több munkaválllalót regisztrálni?

1. Nyissák meg a https://elsosegelyonline.hu oldalt

2. Minden kolléga külön regisztráljon, vagy a munkáltató regisztrálja (a személyenkénti regisztráció elkerülhetetlen a NAV, FAR adatszolgáltatás miatt).

3. Regisztrációt követően válasszák ki a Munkahelyi elsősegélynyújtó kurzust és kattintsanak a vásárlás gombra, itt tudják megadni a számlázási adatokat.

4. Minden vásárlásról külön-külön kapja meg e-mailben a díjbekérőt. Javasoljuk, hogy ezeket egyenként, a díjbekérő sorszámát feltüntetve egyenlítsék ki, ez esetben az utalást követő néhány percen belül elkezdhető a tanfolyam.

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Az e-learning tanfolyammal kapcsolatos minden információ megtalálható az oldalon, azonban, ha elakadt szívesen válaszolunk kérdéseire.

Leghatékonyabb, ha e-mailben keres minket: info@elsosegely.hu

de igyekszünk a telefonos megkereséseket is mielőbb visszahívni: +36-20-779-4-779