Online elsősegély tanfolyamok

Üdvözöljük!

Az e-learning kurzus megvásárlása az alábbi módon történik.

 

1. Regisztráció

A vásárlás előtt regisztrálnia szükséges, ehhez kattintson a jobb felső sarokban lévő Regisztráció gombra!

 

2. Töltse ki a szükséges adatokat! Különösen ügyeljen az e-mail cím helyes megadására, mert ide érkezik majd az aktiváló link.

 

3. A regisztrációt követően a megadott e-mail címre érkezik az aktiváló link. Az e-mail megérkezési ideje az Ön serverszolgáltatójától függ, általában néhány perc, ritkábban maximum egy óra.

Kedves Minta János!

Örömmel fogadtuk regisztrációját az elsosegelyonline.hu e-learning felületén. A regisztráció aktiválásához kattintson az alábbi linkre:

Regisztráció aktiválása>>

A regisztráció aktiválását követően tud a képzésekre jelentkezni. Egyetlen regisztrációval több képzésre is jelentkezhet, akár egyszerre, akár a későbbiekben. A jelentkezést követően a megadott e-mail címre küldjük a képzési összegről szóló díjbekérőt, majd annak kiegyenlítését követően aktiváljuk kurzusát.

Amennyiben INGYENES kurzusra jelentkezik fizetési kötelezettsége nincs. A regisztráció aktiválását követően az adott kurzus ingyenesen megvásárolható.

Kellemes tanulást kívánunk!
 

 

4. Kattintson az e-mailben szereplő aktiváló linkre, majd lépjen be az oldalon saját fiókjába!

 

5. Válassza ki a megvásárolni kívánt kurzust, kattintson a Tovább gombra!

Kattintson a Kurzus megvásárlása gombra!

 

6. Adja meg a számlázási adatokat, illetve válassza ki a fizetési módot!

7. A fizetési mód kiválasztását követően a díjbekérő a megadott e-mail címre érkezik a szamlazz.hu oldaláról. Itt több fizetési lehetőség is kínálkozik, válassza ki az Önnek megmegfelelőbbet! A díjbekérő megérkezése általában 1-30 perc. 

 

8. A fizetést követően a megadott e-mail címre egy értesítés érkezik, hogy a kurzus megkezdhető. Amennyiben az OTP Simple fizetést választja az egész folyamat, a regisztráció megkezdésétől számítva alig 10-30 perc. 

 

Amennyiben kérdése merül fel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat info@elsosegely.hu